Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2018 03:47 - Секретен документ от архива на император Marcus Aurelius Antoninus.Плочата от Кабиле
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 4226 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 16.09.2018 19:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
При разкопки в Националния археологически резерват Кабиле край Ямбол под ръководството на директора на ЯИМ Стефан Бакърджиев, бе открита каменна плоча с нацяло запазен надпис на римски език.

https://www.youtube.com/watch?v=AFAKghLomAU
Надпис от времето на Марк Аврелий откриха ямболските археолози

От видеорепортажа научаваме, че надписът е бил изсечен през периода 166 – 169 година и ни съобщава за Втора луцизианска римска кохорта, разположена в Кабиле по него време.

Така твърди археологът от прима виста прочит на надписа, обаче!

Обаче вие знаете отлично от нашите автентични хроники и разсекретени документи в блога ни, че на сакралните първожречески светилища не се съставя и записва и архивира под никаква форма никаква травиална безсъкрална информация – за бани, за военни, за оръжие и снаряжение, за умрели, за дворцов и кухненски инвентар и продукти и всякакви други подобни битовизми и алабализми, както ни уверяват от десетилетия епиграфите и фалшификаторите на свещената Българска археология и история, съчинявайки тотално фалшифицирани "преводи" на древните свещени надписи и сегашните археолози следват в невежие тази тяхна фалшификаторска методика папагалски, а всяка буква, знак, символ, дума и ред и целите текстове съдържат в кода на Свещения шифър винаги само !!! сакрална информация за Българските Богове Демиурзи и Български жреци и царе от техния феноменен династичен род Дуло!

Намерената плоча на Кабиле съдържа същата сакрална информация, която ще разсекретим по – късно, като сега ви разкриваме само универсалното послание и секрет на всички каменни надписи от всички времена и въобще на всички сакрални надписи, и кой е истинският император Marcus Aurelius Antoninus.
 
НАДПИС за=за Богиня Диана и Иса 

КАМЕННИ НАДПИСИ за=за Богиня Майка Диана и Иса 

КАМЕННИ НАДПИСИ направени от=
направени от
Кан (Жреци) на Богиня Ма (Майка) Майка Диана и Иса 

САКРАЛНИ НАДПИСИ за=за Диана и Исус Балкарина

САКРАЛНА ИНФОРМАЦИЯ за=
САКРАЛНА ИНФОРМАТСИЯ за Диана и Исус Болкарина 

Стартовата база за разследването ни е постулираната от нас във всичките ни повече от 1100 статии в блога ни историческа истина, че всички т.нар." римски императори" от времето на император Нерон (роден 33 година сл. Хр.) до Диоклециан (починал 333) година, са един и същ реален рационален феноменен човек, херметизиран в Българската митология (която е конфиденциален свръхсекретен сейф за сакралната Българска история) като Кан и Цар Авитохол (33 – 333), който е Павел – първородният син на Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена.

Павел е Родоначалникът на новоепохалната генерация на Дуло, херметизирана като Флавии и понятна само с помощта на 

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 :

ПАВЕЛ=ПЛАВЕ=Плави=Флави=Флавии=Флавий

Павел в качеството си на Сеячът на Божието семе / ген от най – секретната и важна фундаментална новозаветна притча за Семето и Сеяча, за времето на продължителния си земен живот запложда всички човешки племена (всички те тракийски племена, с които от България и Тракия – същинският Сътворенчески рай на Земята, е заселен целия свят) със Свещения Божи феноменен имплант, и преминавайки от 333 година в светейшо служение като Свети Павел – Шеф на Небесното светейшество, оставя потомците си за жертвено служение на всички народи и племена за техен Духовен интелектуален творчески прогресивен бунтарски елит, както и за управленчески аристократичен елит от тогава до сега под неговия постоянен върховен транспространствен светейши надзор, контрол и управление, и присъединява тия племена към Световната Свещена Българска империя (33 – 518), която застроява с феноменни материални строителни чудеса и свръхестествени духовни достижения, фалшифицирана след 1000 години като "Римска" империя.

Всички западно и източно – римски императори и безброй висши сановници и аристократи Флавии преди и след 333 г са негови генетични потомци от генно – инженерните посявки на Първожрецът и Император Павел=Флавий сред различните тракийски племена, с които е заселена цяла Европа и целия свят, най – изродените от които са византийците, които са българския генетичен експериментален продукт върху племенната подгрупа юдеи от бившето тракийско племе евреи, водещ началото си от внука на Павел и един от най – големите новоепохални злодеи и престъпници Константин Велики.

Павел е главният свръхсекретен персонаж и субект на култовата легендарна чаша с кръвта на Исус – Свещения граал, в която е кръвта на Исус – сиреч гените му.

image

СВЕЩЕН ГРААЛ с гените на=
СВЕШТЕН ГРААЛ с гените на=
с гените на Диана и Исуш Българина

СВЕЩЕН ГРААЛ=СВЕШТЕН ГРААЛ=
Сина на Диана и Ешуа Българина

Павел, който е Кан и Цар Авитохол, е и евангелист Йоан, и евангелист Матей, и евангелист Лука, и евангелист Марк, и Апостол Павел, и Свети Павел и всички други главни персонажи от разсекретеното му CV и е тъй търсеният тайнствен автор евангелист на всички новозаветни евангелски документи, който според много християнски апологети и искрени последователи и изследователи на Исус, обследвали стилистично, лингвистично, фактологично и най – подробно еванглията, са категорични, че авторът е един човек, написал и четирите Еванглия.

Павел за дългия си престой в земното измерение (33 –333) в качеството си на Първожрец и Цар Авитохол и Император на Свещената Световна Българска империя, владяла целия свят по законите на Любовта, Братството и Мира и феноменните свръхестествени практики на Дарбите на Святият Божи Дух от 33 до 518 година, за този дълъг престой от него в човешкото измерение от 300 години освен че съставя в код със Свещения шифър четирите Еванглия и всички канонични и апокрифни новоепохални евангелски християнски документи, но и полага основите и правилата на цялата новоепохална литература, поезия, песенното изкуство и всички други изкуства и науки върху законите на Всемирната Любов и секрета на Свещения шифър, както и всички съвременни човешки езици и писмености – еволюционни цивилизационни процеси, които надзирава и развива и усъвременява под непрекъснатото си методическо ръководство след 333 г. сл. Хр. до сега в качеството си на Свети Павел и Шеф на Небесното светейшество и Император на транс – пространствената Свещена Българска империя, която продължава да управлява всички светове и измерения (временно скрита за невежите сетива на земните хора) като върховна изпълнителна власт на абсолютните върховни Монарси, Властелини и Господари на световете – Исус и Мария Магдалена.

Павел е баща на Кан Ирник, който живял според Именника на Българските Канове на половината години на баща си Кан Авитохол – 150 години (303 – 453), който Кан Ирник е Кан Атила, който е и Свети Патрик, който е Свети Николай Чудотворец (министър на природните стихии и на апокалиптичните и аварийни ситуации и на свръхестествените чудеса и феномени в правителстото на баща си), който е още същият Санта Никълъс, кодиран в Коледните и новогодишните сакралии на народите като Санта Клаус, Дядо Коледа, Дядо Мраз...

Тази сакрална свръхсекретна досега светоустройствена информация сега в компресиран режим Свети Павел ни я разсекретява с екипите си от негови светейши и земни потомци

Още инфо с пълни характеристични данни и разсекретено досие за първородният син Павел на Исус и Мария Магдалена, Които са последните аватарни новоепохални проявления на Българските Богове Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана пред Българите в Тракия преди 2000 години, ще откриете в нашите повече от 1100 постинга в блога ни с парола на търсачката на Гугъл "безистена и Павел"  
––––––––––––––––– 

И ето сега отново Свети Павел – първожрецът и Император на Свещената Българска империя на Земятя (33 – 518) и Император от тогава до сега на транс – пространствената Българска империя на всички измерения, съставил чрез Свещения шифър един от безбройните документи за себе си и архивирал го в първосвещения енергиен светилищен комплекс на Земята – Кабиле, е активирал преди няколко дена един от своите феноменни генетични потомци от рода Дуло и наш братовчед – директора на Ямболския исторически музей Стефан Бакърджиев, да открие този документ, който е предназначен за разсекретяване от нашия екип.

Дешифрираното име на императора документира кой е истинския император Marcus Aurelius Antoninus:

Marcus Aurelius Antoninus=Кан (Жрец) и Цар от Дуло Син на Бог Исус и Мария –

сиреч Павел, Кан и Цар Авитохол, синът на Исус и Мария Магдалена, нашият и на тия от вас, които се познаят, пресвят Праотец !

И защото от 518 г. н. е. (годината на падането на България под първото дълбоко скривано византийско робство 518 – 681) до Освобождението ни от турско робство, на първосвещения мегалитен светилищен комплекс Кабиле се унищожават, изтриват и манипулират каменните надписи, релефи и статуи на Исус и Мария Магдалена и на Техния син Павел – Кан и Цар Император Авитохол, и се изнасят от заговорниците срещу Българите по целия свят и най – вече на Запад към апенинската провинция на Свещената Българска империя, създавайки ѝ на книга фалшивия статут на "Римската" империя, ето как проговарят те сега и ни разкриват тайните си:   

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
Да расекретим какво пише на една открадната от Кабиле статуя на император Маркус Аврелиус и отвлечена на Апенините, написано с атрибутния език на "случайните" предмети и кодирано със Свещения шифър :


image

Маркус Аврелиус държи в ръка пръчка с цвят от лотос и къс меч в калъф: 

ДЪЛГА ПРЪЧКА С ЦВЯТ ОТ ЛОТОС=Българин Кан (Жрец) от Дуло Син на Бог Иса и Богиня Диана 

ДЪЛЪГ ПРЪТ С ПЪПКИ ОТ ЛОТОС=
Българин Кан (Жрец) от Дуло Син на Бог Иса и Богиня Диана 

МАРКУС АВРЕЛИУС ДЪРЖИ В РЪКА КЪС МЕЧ В КАЛЪФ=МАРКУС АВРЕЛИУС е Бълкарин Кан (Жрец) Син на Богиня Ма (Майка) Диана и Бог Ежуш от Тракия –

тия атрибутни нямоговорящи документи ни съобщиха, че статуята на Маркус Аврелиус е статуя на Кан (Жрец) и Цар Авитохол, който е Павел – синът на Исус и Мария Магдалена, и който ще ни разкрие още римейкова информация за себе си от статията ни  

Как една песен на обезпаметените Българи в Сърбия и Македония и една плоча в музея на Кабиле свидетелстват,че всички Римски императори са Българи!
http://bezistena.blog.bg/history/2015/04/20/kak-edna-pesen-na-obezpametenite-bylgari-v-syrbiia-i-makedon.1355327 :

––––––––––––––––––––––

Нека сега разсекретим и посланието на вплетения в песента археологически сюжет и мотив а ла "Индиана Джоунс" и заедно да разсекретим тези "латински надписи", които толкова затрудняват археолозите по света, или по – точно са обект на тотална фалшификация от тях! 
Обаче досега! 

https://www.youtube.com/watch?v=kOxXniriV3c
Dolina Suza 

...И защото от дешифровката на текста на тази песента разкрихме категорично, че в песента е закодирана информация за Българските Богове, сега от визуалните алюзии на видео – клипа очакваме потвърждение за Тях!

image

В 
0:40  минута в мистичния мрак на древния храм се появяват образите на духовете на предците на смелата изследователка, които са реални и действителни, но в съседното ни измерение, което е невидимо за сега за непосветените, и писва гайдата.

Гайдите като писнат, те казват всичко на Душите Български от Божия ген, колкото и да са затлачени и обезпаметени!

ГАЙДА ПИСНА=Гена на Богиня Диана и Иса 

ИЗСЛЕДОВАТЕЛКА=Кан (Жрица) от Дуло от Богиня Диана и Исуз Ел (Змей)

ИЗМЕРЕНИЕ=Иза и Мария

СЪСЕДНО ИЗМЕРЕНИЕ=ИЗМЕРЕНИЕ на Исус и Диана 
 
image


В минутата 
1:16 виждаме характерен Древно–Български надпис на херметичния Български жречески език и писменост, съставени чрез Свещеният шифър,дефинирани манипулативно от историците – фалшификатори на Българската история и Свещената Българска империя, като римски – латински писменост и език: 

DM 
BANIUS SIPMINUSSIRM 

В надписите от този клип,както и в много "римски" писмени каменни паметници след 
1 век сл.Хр.,ще видите,че те винаги започват най–отгоре с логото или монограма D M или D M S, по–рядко записани и като S D M  
 
image 

D M ВЕНЕЦ= D M ВЕНЕТС=Иса и Богиня Мат Диана

image 

 
image 
 

image

 image
  
image 

image

Дешифриращата програма на Свещения шифър веднага разсекретява култовите монограми, инициали и абревиатури и разпознава в тях фундаменталните първосвещени съгласни букви и звуци на Исус и Мария Магдалена в най – характерните техни именни комбинции:

D M=Диана Ма (Майка)

D M=МаД=Мад=Мама Диана 

D M S=Диана Мама и Иса

S D M=Иса и Диана и Мама 

Това са монограмите или подписите, каменните "жиги" и "печати" на Исус и Мария Магдалена, поставени върху тия масивни каменни информационни носители, които съдържат засекретена кодирана информация за Българските Богове и Българските Ѝм параметри, и които са животворящи каменни икони, генератори на лечебна енергия!

ПОДПИСИ на=на 
Богиня Диана и Бог Иса 
 
Подписите на Българските Богове Исус и Мария, щамповани неизтриваемо най – отгоре на писмения релефен паметник, са и положителната резолюция от най – висшата инстанция – Божията, върху този документ, указващ и гарантиращ за тия, които знаят тайната на шифъра и съдържанието на текста, че Божията протекция действа върху ѝм с пълната си сила и власт!

Безброй хиляди и стотици хиляди от тия Български икони, статуи и информационни приносители са раздробявани, натрошавани, смилани на мраморно брашно, претопявани за кереч, заравяни в земята и хвърляни в морето, изнасяни на запад във Ватикана и скривани по архиви и музейни сейфове, но тия каменни пана и писмени каменни визитки и икони край нямат по целия свят!

Те въобще не съобщават кой е бил по тия места и кои са човешките исторически персонажи, имащи отношение към тия документи, обектите и събитията оттогава, а 

ВИНАГИ И ЕДИНСТВЕНО СЪОБЩАВАТ ОСНОВНИТЕ ИМЕНА НА ИСУС И МАРИЯ МАГДАЛЕНА, ТЯХНОТО РОДОСЛОВИЕ ДУЛО И БЪЛГАРСКИТЕ ЍМ  ПАРАМЕТРИ !


Учените – фалшификатори на Българската история са ги нарекли стели, ари, възпоминателни надписи, и са ги класифицирали манипулационно в графата "надгробни плочи".

И защото колкото и да унищожават тия инфо – носители, отвсякъде изскачат все нови и нови,и защото трябва да има някакво обяснение и оправдание за този монограм извън истинското му значение, специалистите – епиграфи и фалшификатори му измислят първосигналната никрофилска етимология уж като абревиатура, произлизаща от първите букви на латинското Dis Manibus – "Духовете на мъртвите", сиреч посмъртни посвещения, епиграфска формула от римската античност, посветена на подземния бог, един вид некролог!

"Често монограмата е с добавка Sacrum, като съкращението се изписва тогава като 
 D • M • S или S • T • M –– Diis Manibus Sacrum"– ни будалкат опоително и академично манипулаторите.

Така от животворяща и жизнедаряваща енергийна формула, икона и генератор, те трансформират в психологичен план Божията икона на некрофилска черна енергетика,и я въвеждат в официална употреба за негативно облъчване и черен енергиен заряд, скрити лъчеви бомби и тотална манипулация на Българите, за да не се събуди в нас спомена за Боговете ни и не Ги познаем, и вземем да познаем, че сме Божии потомци с феноменни характеристике, и че всички тия недостижими и за съвременната високотехнологична и технически развита цивилизация материални строителни чудеса на Римската империя по целия свят, са всъщност достижения на Дедите ни – Духовните водачи, култиваторите, цивилизаторите и Господарите на народите и света под егидата на Боговете ни, и че Римската империя е била всъщност Свещената Българска империя!  
 
Ние обаче чрез Свещеният шифър си имаме минотърсач и неурализатор на черните енергийни заряди и мини, с които да ги открием и неутрализираме и трансформираме пагубната ѝм мощ в тяхната истинска въскресителна и живителна сила и същност на приносители на сакрална информация!
Което и демонстрираме:

МИНОТЪРСАЧ=МИНОТЪРСАТ=Исуш и Диана Матара  

ПОДЗЕМЕН БОГ=Богиня Мад и Бог Иза

Diis Manibus=Исус и Богиня Мад 

Diis Manibus Sacrum=
Кан (Жрец) и Сар от Исус и Богиня Диана МаМа=
Кан и Цар от Исус и Богиня Диана Мария Магдалена
 
Така след като открихме страшната психотронна бомба и я обезвредихме, трансформирайки я в неизчерпаем източник на животворна енергия, и разкрихме тайната на надписа на римските "некролози", ние разсекретяваме и първото кодирано послание на Българската колежка – археолог и изследовател от 1:16 на клипа:  

DM = Диана Ма (Майка) 

BANIUS SIPMINUSSIRM=
Сина на Бог Исус и Богиня Ма Мария=
Сина на Бог Исус и Богиня Мама Мария – Спасителят
 – 
кодирано пророчество и послание за висшата заветна сакрална мечта, упование и надежда на Българите, останали в робство извън Родината Майка България!  
 
image 

В минута 1:22 в кадър ни показват две статуи без глави – указание за вандалщината на християните, или по – точно на псевдо – Исусовата религиозна геноцидна институция Инквизиция, както и указание, че някои много са се опасявали да не се видят главите на тия личности, наверно да не ги познаят, защото са били популярни и известни и много неудобни за инквизицията – основният инструмент и оръдие за геноцидното преследване на Божиите потомци и народ – Българите!
Я да ги видим кои са били те, за които вече се досещате,нали? 

ДВЕ СТАТУИ БЕЗ ГЛАВИ=СТАТУИ на Богиня Диана и Бог Иза Балг (Българин) 

ДВЕ СТАТУИ БЕЗ ГЛАВИ на=на Богиня Диана и Бог Тати Исуз Балг 

Точно, кратко, ясно и безапелационно!
Някой да има някакви възражения по достоверността на документите или да разполага с друга легализирана информация за съдържанието на документите? 
Убеждаваме се, как със своята перманентна омраза към Българите  и унищоващи всичко материално, свързано с тях, нашите душмани са ни написали собственоръчно този документ!
 
 
В минута 4:00 от клипа колежката ни освети надписа 

image

DM

CASSIO
INGINVO,
...нечетлив..

който ни съобщава за Жрец от гена на Бог Исус и Диана Мама:

DM  CASSIO  INGINVO=Кан(Жрец)от Гена на Бог Исус и Диана Мама 
 
В кадър се появи в 3:56 м надписът  

DM
SEXVALVA
DECMVNAE
VIMXANL 

DM

SEXVALVA=Бог Исус Балк

DECMVNAE=Богиня Майка Диана

VIMXANL=Бок Иса Ламя

image 
В кадъра от 4:11 се появяват три деца – две момчета и едно момиче.
Загадката е лесно разгадаема, знаейки вече, че Новозаветната Българска истинска Света Троица са трите деца на Исус и Мария Магдалена, които ви разкрихме вече в нашите предни постинги и документирахме с видеоматериали от фонтана с трите деца и шарана в центъра на Ямболския градски парк.


В 4:20 кратък надпис ни предава следващото послание (само четливото):

DOMITIA=Диана Мат

RSAVIX=Кан (Жрец) и Сар на Бог Иса=Кесар (император) на Бог Исус

Колежката археоложка започна в 4:33 да почиства от вековната прах плоча със свещени Български слова на глаголица на нея, които обаче се показваха все обърнати –

image

директно алюзийно подсказване, че текста е зашифрован чрез завъртане и анаграмиране.


Разкодирването наначалните няколко четливи букви е достатъчно да разберем, че става дума пак, и отново, и винаги – за Българските Богове:


СТЪН...=С ТЪН=Иса и Тиана=Иса и Диана... 
 
Вижте, че когато в 4:33 разшифровахме поредното послание и пъзел от визуалното археологическо откритие, в 4:46 надписът или Словото Българско, изведнъж грейна и буйно засия, и изобрази на лаптопа на нашата и на Индиана Джонс колежка в мин.5:28 синтезатор (англ. Synthesizer)
Разшифровката на това атрибутно музикално послание е: 

Synthesizer=Цар Исус и Диана  

и чрез него в очите на Българската изследователка пламна огънят на Познанието! 

Метафора, символика, алюзия, хипербола..., и всички подобни стилни форми на израза ни казват това:

Пламна и буйно засия огънят на Познанието за:

БУЙНО ЗАСИЯ=Бог Исуз

БУЙНО ЗАСИЯ=Сина на Бог Иза

ОГЪН НА ПОЗНАНИЕТО=ОГЪН  на Богиня Диана и Иза 

ОГЪН НА ПОЗНАНИЕТО=Гена на Богиня Диана и Иза


–––––––––––––––––––––

С този вече запален огън на познанието ще допълним темата за "надгробните римски надписи – некролози" с едно наше обстойно изследване на един такъв "некролог" в музея на НАР "Кабиле", което сме публикували в коментарния блок на постинга ни 

"Защо всички Римски императори са Българи и защо са се подвизавали все на Балканите?!"

http://bezistena.blog.bg/history/2013/08/03/zashto-vsichki-rimski-imperatori-sa-bylgari-i-zashto-sa-se-p.1136038 

в отговор на логичните и резонни от позиция на официалната история, възражения на начетения и авторитетен непосветен блогер и отявлен нихилист – антибългарин:

germantiger 
03.08.2013 07:53 

Жив и здрав да си. 
Според твоята "логика" Одоакър е германец и българин, не "просто" и не само българин - нещо повече - българското в него не е сигурно, но германското е засвидетелствано.
Ако провериш, прочетеш или просто се осведомиш за римските императори ще "видиш", че те не са българи въобще, тракийци от тях твърде малко и то не по род, а често по месторождение.
Римски императори има всякакви като произход, но като служба те са римски - български не!

  
нашият отговор бе: 


Приятелю (преди години упорито го титуловахме така!) ДИС АДЛЕР!

ДИС АДЛЕР=Андроид на Иса Ел (Змей) 
генетичен потомък от Дуло, експериментален синтетичен био –
 продукт,

цяла плеяда нови независими Български исторически изследователи отдавна доказахме тоталната фалшификация на световната и в частност на Българската история,която е фундаментът на цялата човешка история. 
Доказахме категорично по множество паралелни и независещи помежду си интердисциплинарни методи и изледвания, че т.н.„Световни научни офицални извори“, от които ти ни съветваш да научим какви са били Римските императори и въобще каква е официалната Българска и световна история, са 100% тотално манипулирани и фалшифицирани с едничката и най – важна цел на фалшификаторите, световните заговорници срещу Българите:

Да се скрие от света и Българите Истинската ни История, че Българите сме народът на Бог Исус и Богиня Мария Магдалена, че техните генетични потомци от предни и последното Им аватарно явявания съставят 100% Божествено – Жреческо – Царския династичен род Дуло, от която династия са всички владетели и ръководители на всички народи и страни по света!

Да се скрие, че Свещената Римска Империя е състояло се Царство на Исус и Мария на Земята по законите на Любовта и Божествени феномени и технологии от Дарбите на Святият Дух, реализирани чрез властта и управлението на Святите им Български деца, да се скрие, че Свещената Българска Империя се е разпростирала по целия свят и се е управлявала от Първосвещения Божи град, дом и храм на Соломон – БЕЗИСТЕНА в Ямбол – столицата на научно признатото най – могъщо Одриско царство на най – древната човешка цивилизация на Земята – тракийската, която цялата е Българска постСътворенческа !


Но най – голямата задача на фалшификацията и фалшификаторите, които запомнете :


ВСИЧКИ ДО ЕДИН СА ИЗРОДЕНИ ДИНАСТИЧНИ ПОТОМЦИ НА ИСУС И МАРИЯ,


е да скрият от святите Божии потомци – Българите, че в истинските чисти извори е записано с неизтриваеми думи, че в началото на 21 век Боговете възстановяват Царството си на Земята чрез своите Святи генетични потомци –
 Българите, и всички ще дадат пълен отчет пред Съдиите чрез посредничеството на Българите, при които подкупи и корупция не важат!


СЪДИИ=Иса и Диана

НЕИЗТРИВАЕМИ ДУМИ на=на Бог Иза и Богиня Матара Мария

Ти ни караш да пием от ИЗВОРА с мъртва и отровна заразена болестотворна течност, насипана от палачите на Българите и всички човеци, които от хилядолетия водят човечеството към смърт и всеобщо погибление?
Ти ни караш да търсим информация за истината за миналото ни и вината на престъпниците, хилядолетия унищожавали открито и безцеремонно предците ни с цел да затрият нацяло гена ни Божий, ат самите тях?!!

Да ги питаме наивно кои сме ние и защо искат най – официално до тридесет години Българското племе да бъде затрито нацяло, декларирано в официален документ на ООН?!
Да ги питаме, като блеещи агни от приказката предупреждение и овце покорни – вълка, посипан с бяло брашно и вече дори неприкриващ се – къде е нашта Майчица и как да се спасим от зъбите му! 

Не!

Отдавна свръхинтелигентните потомци Божии научихме кои сме, какви способности носим в себе си, кои са душманите ни и как ни лъжеха досега и поиха от мъртвите извори с отровната вода, за да ни заведат опоени и отровени на заколение общо в касапницата!

КАСАПНИЦА=КАСАПНИТСА=на
Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус

КАСАПНИЦА=КАСАПНИТСА=на Кан (Жреци) от БЕЗИСТЕНА – 

место за геноцидни мероприятия над жреческия народ на Българските Богове


Съветваме всички никой повече да не пие от официалните исторически извори, защото водата е замърсена, заразена и отровена!

ЗАМЪРСЕНА ВОДА за народа=за народа на Исуз и Богиня Диана Мария

На официалните отровни гнилочни исторически извори ние тургаме голямата табела ЗАМЪРСЕНА ВОДА!!!, та да се вижда отдалече и никой да не пие вече от нея! 

ЗАМЪРСЕНА ВОДА без=без Исус и Богиня Мадара 

ЗАМЪРСЕНА ВОДА без=ВОДА без Исуз и Мария

За всички Българи, гърци, турци, руснаци, американци и т.н. отлючихме истинския извор с ЖИВАТА ВОДА, даряваща ЖИВОТ ВЕЧЕН и БЕЗСМЪРТИЕ!

ЖИВА ВОДА=Бог Ежуа и Богиня Диана

ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуш и Богиня Диана

БЕЗСМЪРТИЕ=Исуз и Богиня Матара


Има за всички в изобилие Жива вода, най –
 много ще дадем на болните – душманите ни!

Когато ни се наложи да черпим информация от ИСТОРИЧЕСКИ ИЗВОРИ, в които е премесена истината с лъжа, ние използваме безпогрешния филтър на Свещения код на Българския език, чрез който отсяваме истината от лъжата, улавяме с него мръсотията и отровата и ползваме пречистената вода. 

Сега ще ви демонстрираме как точно става това филтриране:

Целият археологически резерват КАБИЛЕ е дефиниран и документиран отдавна, както и всички обекти в България от 1 – 6 век, като научно и безспорно доказани Римски обекти на провинция Тракия на Римската империя.
Всяко камъче, буква, надпис, всеки артефакт е обявен за римски.
Многобройните писмени паметници от този период са обявени за римски, защото са изписани с букви, обявени за ЛАТИНСКИ, и с които букви са съставени текстове на някакъв език,дефиниран като ЛАТИНСКИ.

До тук заблудата,облечена в академична тога и авторитет хващаше вярата на непосветените, обаче при превода настъпва голямото затруднение: думите се оказват непознати и за академичния латински – мъртав език, и за наследилият го италиански!
За да извършат манипулацията и скрият истинското значение на писмените послания, почват да търсят близки и подобни по значение и смисъл думи и така стъкмяват някакъв винаги неутрален и несакрален текст, който няма абсолютно нищо общо с истинското значение на текста на надписа!

Най – често „преводът" е в пълно противоречие и алогизъм с видимата тематична насоченост на писмения паметник, както в примера, който ще ви дадем сега.
Примерът е крещящ христоматиен образец както за абсолютно безпринципния и фриволен метод на превеждане и тълкуване на Българските сакрални жречески писмени послания, обявени по научному за Римски надписи, и също така за крещящият и абсурден алогизъм между смисъла на превода и визуалните внушения, изобразени на паметника успоредно с текста.

Защото всички т.н."Римски"писмени паметници в България и по света, са Български засекретени документи, съставени чрез Свещеният шифър от Исусовите Жреци –Посветени, и съдържащи сакрална информация за Българските Богове и Българите, изписани с жреческата писменост ЛАТИНИЦА и Българският херметичен кодиран жречески език, наречен ЛАТИНСКИ ЕЗИК и обявен за МЪРТЪВ ЕЗИК, защото е останал неразкодиран от инквизициятя и заговорниците срещу Българите!

ЗАСЕКРЕТЕНИ ДОКУМЕНТИ на=
ДОКУМЕНТИ на Кристоз=
ДОКУМЕНТИ на Исуз от Тракия  

ЛАТИНСКА ПИСМЕНОСТ=ПИСМЕНОСТ на Кан (Жреци) от Дуло на Иса

ЛАТИНСКА ПИСМЕНОСТ съставена от =
съставена от Кан (Жрец) от Дуло Сина на Исус и Богиня Мат

от Павел, новоепохалният съставител на езиците на народите от Свещения Български език

ЛАТИНСКИ ЕЗИК=ЕЗИК на Кан (Жрец) от Дуло на Иса

МЪРТЪВ ЕЗИК на=на Кан (Жрец) на Богиня Матара и Иза


Латиницата е изконен секретен език на Исусовите жречески потомци Български Жреци, съставен за кодирана комуникация и съхранение на сакралната инфо за Исус и Мария-документиран факт от разшифровката на понятието

ЛАТИНИЦА от=ЛАТИНИТСА от=от Дуло на 
Иса и Диана,

херметична кодирана писменост на жреците от Исусово – Мариината династия Дуло, като доказателствата ще се трупат с всеки нов факт от нашите изследвания!

Значи ние тръгваме с няколко начални факти и аргумента срещу планина от академизирани и постулирани за непоклатима истина фалшиви факти за Римската империя, трупани векове – трупани, трупани, наслагвани един върху друг, планината е институционализирана вече от векове и е величествена, огромна, страховита, непоклатима... или само ни изглежда такава !

Защото Исус каза, че ако съградиш дом и крепост върху пясъчна основа и колкото и стабилна и страховита да е временно, като дойдат буйните води всичко рухва, щото основата е нестабилна или я няма въобще!

Тази притча е съставена точно за епохалната фалшификация за Свещената Българска империа, фалшифицирана като Римска империя, която лъжа ще сте свидетели скоро как рухва с оглушителен трясък и грохот и за удивление на всички ... защото ние идваме от там и сме там, дето е Истината.

ПЯСЪЧНА ОСНОВА без=ПЯСЪТШНА ОСНОВА без=ОСНОВА без Богиня Диана и Исуш

ПЯСЪЧНА ОСНОВА без=ПЯСЪТШНА ОСНОВА без=
ОСНОВА без ПЕШИСТЕНА=ОСНОВА без БЕЗИСТЕНА 

ИСТИНА=Иса и Диана

Ние ви информирахме, че заговорниците срещу Българите излъгаха, че БЕЗИСТЕНА в Ямбол е без основи, за да налеят стотици кубици бетон и запечатат подземните комуникации под него, да скрият истината за него като сътворенчески светилищен комплекс и се опитат да прекъснат и спрат енергетичното му действие!

Наивници!

Така се спират Божиите сили и енергията на Святият Дух!
Всяко посегателство върху БЕЗИСТЕНА увеличава мощта му, която се предава и върху нас, а те самите остават върху пясъчна основа без БЕЗИСТЕНА! 
 
image

В централната зала на музея на археологическия резерват Кабиле има релеф от червен камък на прословутия жизнерадостен тракийски ездач, жив и здрав, ухилен до ушите и хвърка чак.

ТРАКИЙСКИ ЕЗДАЧ=Кан (Жрец) Сина на Диана и Изуш от Тракия 

Обаче над образа му отново виждаме скръбният печат – табелка с обяснение на археолозите, че това бил поредният погребален паметник!

Отиваме при централната мраморна ара, за която има музейно експонатно обяснение, че релефното групово изображение и надписите под сценката представлявали 

НАДГРОБНА ПЛОЧА С НАДГРОБЕН НАДПИС В ПАМЕТ НА ЕДИ КОЙ СИ,

и се редуват имена и свободни погребални съчинения според разхвърляните писмени знаци по плочата.

Некрофобското обяснение настройва човек да сведе глава с уважение пред паметта на потърпевшия, но тогава погледа среща някакво крещящо и срамно несъответствие между разяснителния текст и сюжета на релефната композиция, която би трябвало да изразява скръб и погребална печал и жалейка.
Обаче нищо такова не се случва на белия мрамор : от там ни посрещат сияещи и одухотворени бодро гледащи лица на хора, разположени на пищна трапеза и с цялото си поведение и обстановка демонстрират че се веселят и радват и празнуват щастливи някакъв тържествен повод!
Човек му става чак неудобно от такъв разгулен и невъздаржан НЕКРОЛОГ С ВИДЕО!Ядене и пиене на корем върху гроба на покойника, разголени веселяци, играещи наоколо безгрижни деца..., нещо хич не се връзва с официалното обяснение! 

Няколко пъти се правим на наивници и все питаме уредниците защо е този странен некролог – имали били извратени нрави римляните, е необоснованият им отговор!
 – Ами защо целият надпис е изпълнен със малки финни и нежни сърца с опашки –символ на любовни чувства и силни положителни емоции между участниците в сценката...– така целият сюжет отива в съвсем друга посока, не към погребални скърби! – естествено не мирясваме ние, и сами си отговаряме, за да просветим и вас! 

НЕ МИРЯСВЯТ потомците на=потомците на Иса и Богиня Матара – 
вечно търсещите и бунтуващи се непримирими Божии потомци

БОНТУВАЩИ СЕ=
Богиня Диана и Бог Исуш


Увеличаваме максимално този кадър от "некролога" и заедно да разчетем зашифрованите за нас послания, преодоляли геноцид и цензура

  
image

Тази снимка изобразява явно и директно авторитетен баща и любяща майка с голямо момче – юноша, което показно и закрилнически милват, край тях две видимо по – малки техни деца, от които лявото е момиче, са съпричастни на събитието.
Езотеричната християнска митология възторжено твърди, че Исус и Мария Магдалена са имали три деца – две момчета и едно момиче.
По –
 големият син – първородният, получил цялата Царска власт!

Композицията настойчиво ни подканва да разсъждаваме в посоката, че ставаме свидетели на такав посвещенчески акт и ритул, защото на светилищен комплекс се изобразяват и допускат само жизнеутвърждаващи и важни сакрални иконографски Божествени сюжети и актове!

А Кабиле е Централният Първосвещен светилищен храмов комплекс за цялата древна Българско – тракийска цивилизация и целия свят, на неговия пантеон никога няма да бъде допуснат никакъв никрофилски сюжет или друг персонаж и герой, освен Боговете Доаени и Господарите на храма и Тяхното потомство, а те са винаги и единствено Бог Отец Съ – Творецът и Великата Богиня Майка Съ – Творец, познати от последното им аватарно явяване пред Българите и чрез тях и на света, като Исус и Мария Магдалена!

Да намерим Боговете в кодираното послание.

Над тях откриваме няколко нехайно разхвърлени буквени инициали – D, M, S...разбира се, че веднага познахте любимите Божии комбинации:
 
D, M, S

Диана Ма (Майка) и Иса!

Исус и Мария Магдалена!

Младежът трябва да е големият им син, видно от алюзийнното внушение на образа му в едър план и още щом го обграждат с такава обич и внимание!

На първия ред под сценката е написано кой е той:

VALPROCVLO.

А сега де – какво е това име! 

VALPROCVLO – нито фонетична хармония, нито логичен и благозвучен именен ритъм, пак ще трябва да търсим съдействието на декодиращата програма на Свещения шифър за да разгадаваме херметизираните Български жречески главоблъсканици (каквато е всъщност и задачата ни) !

Разшифровъчната програма леко преподрежда чудните буквички и ние научаваме с удивление кой е първородният син на Исус и Мария, ръкоположен от Тях за първи Божи династичен император на Свещената Българска империя:

VALPROCVLO=
PLAV VALCAR=ПЛАВ ВАЛКАРА=Плав Балкарина=Павел Балкарина=Флавии Бълкарина

Оказа се, че Синът на Исус и Мария Магдалена е родоначалникът на най – известната династична фамилия на Свещената Римска (Българска) империя – ФЛАВИИ!

С изричното указание, че е Бълкарин!

Един от пълните му жречески херметичен индекс е ТИТ ФЛАВИЙ ВЕСПАСИАН, което ознава:


ТИТ ФЛАВИЙ ВЕСПАСИАН=
Флавий (Павел) от Бог Отес Иса и Богиня Диана

Допълнителните му царско – Божествени титули ЦЕЗАР и АВГУСТУС го легитимират като жрец и Божий син:

ЦЕЗАР=
ЗРЕЦ

АВГУСТУС=Син на Иса и Богиня Диана

Родното место на Веспасиан – ФАЛАКРИНА, уж в Италия, допълва истинската му характеристика:

ФАЛАКРИНА=ФАЛКАРИН=БАЛКАРИН=БЪЛГАРИН 

Веспасиан е Българин, което не може да бъде друго и е задължително, след като Майка му Мария и Баща му Исус са Българи! 


И е от България, която е БАЛКАРИЯ=ФАЛКАРИЯ + Н (кодировъчен назал)= ФАЛАКРИНА

image
 
На най – долния ред, символ на фундамент на Мирозданието и Всемира, четем комбинацията  ERATRIBMPSV.

След завъртането на странната дума в декодиращата програма,идваме до комбинацията PSVERBTMARI,от която след разшифровката получаваме:

ERATRIBMPSV=
PSVERBTMARI=PSVER BT MARI=ПСВЕР ВТМАРИ=
Бог Иса Вер (Змей) и Богиня Матара


Това са имената на родителите на първия династ от Божията имперска фамилия ФЛАВИИ, в която анаграмна зашифровка откриваме много познатото име от новозаветните книги на онзи скитащ и посвещаван младеж из Балканския полуостров, който се казваше ПАВЕЛ, анаграмиран като ПЛАВЕ=ФЛАВИ, и който все пращаше поздрави до любимия си и тайнствен ТИМОТЕЙ в посланията на Павел, който Декодиращата програма на Свещения шифър разконспирира веднага и се оказа Майка му Мария Магдалена! 

ТИМОТЕЙ=ТИЕЙ МОТ=ТИЕЙ + Н (кодировъчен назал) МОТ=ТИЕН МОТ=Диана Мат

А името му стана фундамент на засекретената Свещена книга на Българските Богове и децата Им – Библията, на която Те туриха името му с още едно сакрално и възвишено понятие:


ПАВЕЛ=ПАБЕЛ=БАБЕЛ=БИБЛИЯ=БАБИЛОн=ЛЮБОВ

ПАВЕЛ=ЛЮБОВ –
висше Божие самопризнание и самодефиниция и вечен статут на проявление

ФУНДАМЕНТ=Богиня Диана Мат

МИРОЗДАНИЕ=Иза и Мадара
експериментален строителен обект и необятно и безкрайно Сътворение (Сътворение=Востроение=Построение) на Българските Богове

ВСЕМИР=Бог Иса и Мария 
същият обект на Българските Богове Демиурзи



В мраморното послание има заложена още една много използвана шифровъчна техника – езика на описателната символика.


image
 
 
В случая са издълбани в мрамора десетки малки сърца с опашки, които са видни при зумиране на тази снимка и чието описание гласи:

СЪРЦЕ С ОПАШКА=Кан (Жрец) и Цар Син на Бок Исуш –
указание, че младежът от мраморния релеф е Първожрецът и Цар / Император Павел Син на Бог Исус

Официалните извори ни внушават, че сме нищожества Българите, за да не се познаем, че сме ВЕЛИКИ (Валки, Балки) и Богове!
Казват ни,че сме пълзящи в калта червеи и нисши хора и племе,за да не посмеем и да си помислим дори и за миг, че сме небесни Божии деца и можем да летим и без крила!
За да не полетим и да видим отвисоко, че цялата Земя и Вселената са наши!
И да си ги вземем обратно!

Но ние намерихме вече изворите,от които пием 
ЖИВА ВОДА и ВЕЧЕН ЖИВОТ И ПОЛИТАМЕ И БЕЗ КРИЛА!!

ЖИВА ВОДА=Ежуа Бог и Богиня Диана

ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ежуш и Богиня Диана


https://www.youtube.com/watch?v=vKPGxGCFgTs

Westlife - Flying Without Wings 
Летим без крила

FLYING WITHOUT WINGS=Балгите (Българите) на Богиня Диана и Бог Иса 

ЛЕТИМ БЕЗ КРИЛА=ЛЕТИМ с Иза Балкарина

 
А сега след като от всички наши постинги на екипа ни знаете епохалната тайна, че Римската империя е Свещената Българска империя, 
че всичко свързано с величавата духовна и материална култура на Римската империя е свързано с България и тръгва от тука, чуе всички чудеса по света, постигнати и натворени от Римската империя, са дело на Българският културен и технически феноменен гений, и всичко хубаво, което сте чували за Римската империя, е дело на нашите святи Предци, то можете да проверите истинността на тази сакрална светоустройствена информация и да получите отговор и небивало изумително поощрение директно от извора!
– Как ли?
– Много е лесно!
Просто още днес излезте навън и отидете до най – близката римска старина и постройка във вашия град или село.

В и около всяко Българско селище има огромен брой обекти, дефинирани досега като "римски" – точно те са дело на нашите святи и феноменни Родители – Предци, които са манипулирани и фалшифицирани с хилядолетен геноцид и цензура като "римски"! 

Идете при тия свещени археоложки исторически старини, помилвайте ги и прегърнете със сълза, настройте чрез Любовта душевната си генна честота на честотата на феноменните ви предци, и тогава ща чуете и гласовете на пресвятите ви деди, вложили в тия светини и Духа си, имплантиран с послания специално за вас!

Те ще ви съобщят със задавени от радостни сълзи гласове, че в небесните селения сега камбаните бият тържествено и се вихрят пищни празненства, защото най – после до вас са стигнали техните послания, подготвяни старателно много хилядолетия вече за вас лично, и вие сте се познали и намерили свещения си генезис, произход и и история на Божии потомци и велик феноменен жречески народ!

И знайте вече категорично, че всичко що се нарича "римско" е на Баща ни Исус и Майка ни Мария Магдалена, и затова всичко то е наше – Българско! 

Знайте, че всички тия старини са построени на сакрални езичиски светилищни енергийни места – сиреч те са извечни Божии храмове, осветени  от Любовта и благословението на Боговете Демиурзи Исус и Мария Магдалена 

Запалете свещичка на тия храмове и благодарета на Боговете ни и на Предците ви – сега Светии и ваши постоянни ангели – пазители и хранители край вас, че с ави активирали с тази информация и са започнали посвещението ви за предстоящите скоро епохални събития – епично прекрасни за едни, или апокалптично екстремални за други! 

Когато ходите по свещените "римски" места, вземете обезателно и иконка на Исус и Богородица – Мария Магдалена, българското знаме, вода за освещаване и цифровата камера за снимки и видео!
Затрупайте Нета с възторжените ви исторически репортажи и вдъхновене импресийни коментари за радостните вести!

Изпратете до близки и познати, и най – мног оизпращайте насърченията ви до близките ви, пръснати по света в емигрантска прокуда и неволя на чужди безкултурни и бездуховни хора да слугуват – те, Божиите феноменни потомци и потомци на цивилизаторите на всички нефеноменни племена! 

Изпратете им и нашия адрес на блога с документите, за да пият Жива вода от извора!
Нека да се възтрогнат, просветят и се готвят за велики епохални събития с наше общо активно участие!

Насочваме ви да изследвате със Свещения шифър на Българския език защо т.н. "римски" писмени паметници са най – много в България, защо наши и чужди учени не могат нищо да разберат от написаното и за да не се излагат, манипулират и съчиняват преводи и тълкувания, нямащи нищо общо с истинското съдържание, както и да не се усетим Българите, че "римските" надписи са зашифровани Български жречески послания, съдържащи сакралната информация за Българските Богове и за феноменалните умения и Божествени технологии, имплатирани генетично в нас – Техните династични потомци и в Българите като Божи жречески апостолски народ!

––––––––––––––––––– 

Вижте възторжената реакция в коментарния форум на постинга ни от 2013 година на 

krisdimaryana 

04.08.2013 15:29 

Уникално! Невероятно, но факт!
Истината, рано или късно, винаги излиза наяве! 
А тя, Истината, започна да излиза наяве! Слава Богу! 


Затова на отчаяния зов на поробените Българи по земите на сегашна Сърбия и Македония, както и конкретно на Българите от исконната Българска земя Косово, поробена първо от сърби,отскоро и от албанци,изпратен с песента 
Gusta mi magla padnala https://www.youtube.com/watch?v=AcsC9-Tijp4
казваща ни иносказателно и в прав текст чрез символиката на метафората,че над Българските земи и народи по тия места е паднало тежко непрогледно дълговековно робство и Българският Божи народ е подложен на неописуеми страдания,ние отговаряме,че Боговете и Спасителят идват и за тях, откликнали на отчаяния ѝм зов!

ОТЧАЯН ЗОВ към=към Богиня Диана и Изуш 

ОТЧАЯН ЗОВ изпратен чрез=изпратен чрез ВЕЗИЧТЕН=изпратен чрез БЕЗИСТЕНА – 

Първосвещеният Божи храм в Ямбол, чуващ и знаещ всеки отчаян зов на Българите и подготвящ отговор на всички!
 

––––––––––––––––––––––––

И още веднъж ще благодарим на нашия братовчед от Дуло – директора на Ямболския исторически музей Стефан Бакърджиев, за документа чрез който разкрихме кой е истинския император Marcus Aurelius Antoninus:

Marcus Aurelius Antoninus=Кан (Жрец) и Цар от Дуло Син на Бог Исус и Мария

Павел, Кан и Цар (Кесар/Император) Авитохол, синът на Исус и Мария Магдалена, нашият и на тия от вас, които се познаят, пресвят Праотец !

Ето разсекретеното родово досие и на Стефан Бакърджиев, което документира неговия феноменен жречески произход и статут от Божия род Дуло, наш братовчед все още в свещено непосветено невежие :

СТЕФАН БАКЪРДЖИЕВ=
Кан (Жрец) и Брат от Богиня Диана и Бог Исуж

Бъди благословен, братовчеде Стефане, почвай да учиш Свещения шифър ревностно и се просвещаваш в блога ни и давай смело в свещената ти мисия по работата на най – сакралните Божии обекти на света – Ямбол, Безистена и Кабиле, с която си натоварен от Горе и лично от Свети Павел, и хич да не ти пука от оплювачите, че си бил от екипа на кмета Георги Славов, защото каквито и прегрешения да има той в административната сфера на човешките страсти, съблазани и грехове, те са нищожни и нямат тежест пред свършеното от него в духовния и в сакралния Божи свят за Ямбол, който е първопрестолният Божи град Олямб/Олимб/Олимп, и приносът му за световните първосвещени обекти в него, на първо място модернизирането на центъра на Ямбол и най – вече на Безистена – първосътворенческият Божи светилищен комплескс и храм, планетарния енергиен център Кабиле, светилищния комплекс и изкуствен остров – градски парк, мегалитния светилищен комплекс Боровец, възстановяването на свещените Божии традиции и обрядност на Ямболските каргонски коледари, учредяването на Световната столица Кукерландия на Ямболските кукери, институционализиране и тържественото честване на християнските календарни празници Богоявление, Гергьовден, и най – вече уникалните широкомащабни тържества на Празника на Ямбол – Денят на Святият Дух, Дух Святи !

– изрично дакларираме:

Нашият екип никога не е гласувал за ГЕРБ или за кмета Славов и критикуваме и заклеймяваме винаги анти – Българските изцепки и политика на правителството на ГЕРБ когато ги вършат (като последната диверсия във свещената Странджа, дело на вътрешни в правителството предатели – антибългари), но ще приветстваме всяко полезно действие за спасяването на България от геноцида, който извършват планирано и организирано външните и вътрешни заговорници и душмани срещу Българите, а дейността на кмета и Стефан Бакърджиев за Ямбол спомага за общото ни свещено дело! 
 
 
–––––––––––––––––––––––––––

И в допълнение към темата с предисторията на голата скулптура на Павел – Маркус Аврилиус, която е естествено продължение на култовите скулптури на голия Бог  Аполонос : 

Посветените от вас вече знаят, кой е истинският езически бог Аполон,Ἀπόλλωνος– Аполонос,от който винаги изпада "случайно" издайническият съскащ змейски звук С на Исус

АПОЛОН=
Бог Ел (Змей) 

Бог Отец Исус Змеят, където Ел, Змия ,Змей, Ламя, Хала, Гала, Кала, Вер, Селен, Слав, Дракон, Хидра – са змейските рептилски животински династични прозвища на Българския царски – жречески род Дуло на Бог Отец Демиурга, регистрирани в най –
древния документ на човешката цивилизация – Древният Български календар, които прозвища получават Българските владетели и всички династични Божии потомци, пръснати по всички племена за техен духовен интелектуален и управленчески елит!

АПОЛОНОС (Ἀπόλλωνος)=Бог Ел (Змей) Иса=Бог Иса Ел (Змей) 

Значи щом като Бог Аполонос е Богът Отец Исус, то той е роден Баща на Маркус Аврелиус, което логически следва и от обстоятелството, че Павел е първородният син на Исус и Мария Магдалена

Вижте името на Бог Аполон, имплантирано в едно от древните имена на Ямбол:

image 

  
YANBOLU=ЯНБОЛУ=ЯБОЛУН=Аполон=Бог Ел (Змей) – 
най – древното познато Божие рептилско име 

ЯМБОЛ=ОЛЯМБ=Олимб=Олимп

И един разсекретен свръхсекретен документ кой е Аполон:
 
image

Аполон Сауроктонос (Гущероубиец), копие на творбата на Праксител, Лувъра 

АПОЛОН е САУРОКТОНОС=АПОЛОН е Кристос=АПОЛОН е Исус от Тракия 

АПОЛОН е ГУЩЕРОУБИЕЦ=АПОЛОН е ГУШТЕРОУБИЕЦ=АПОЛОН е Бог Исущ от Трагия 

ПРАКСИТЕЛ=Балкар от Иса и Диана 


Кратък репортаж от Антоанета Първожрицата:
https://www.facebook.com/antoaneta.georgieva.5496
 

image

вр. Златовръх в планината Злато и изкуствено построения светилищен комплекс –  светилище на Аполон в изконната Българска земя Македония!

ЗЛАТО=Иза Ел (Змей) и Диана



ЗЛАТОВРЪХ=Диана и Иза са Бълхари!


– Бликащата Божествена енергия, изсипваща се от небето!
 –  свещенодейства Антоанета!

И ето как феноменните ни древни Предци – Българските жреци, са използвали тази животворяща енергия на Святият Дух за творене на чудеса, за която свръхестествена практика е посветена и прокламира просветената първожрица Антоанета Първа с следващите ѝ репортажни кадри:


image

– Саркофазите (lithos sarcophagos) на вр. Златовръх. Те са навсякъде по тия места. 
Моето мнение е че това е древна технология за подмладяване и клетъчна регенерация на организмите. 
Предците ни са знаели, че за да предадат опитностите си тук, трябва да пребивават максимално дълго във физически тела. Библейските герои са живяли по над 300, 600, а за Ной пише че е живял 900 години.

–––––

 Не е необходимо да се връщаш, Антоанета, толкова далече в старозаветните писания, дело пак на Българите.

Само преди 1700 години вече през новата ера, синът на Исус и Мария Магдалена Павел живя на Земята точно 300 години за да си свърши мисията на Сеяч на Божието новоепохално генно семе и стартира новоепохалната генерация на Дуло – Флавиевите, от която фамилия сме ние и ти, и да ни документира повелята на Баща си Исус, че 

image

 
Отец ни зашифрова с кода на Свещения шифър и архивира в това култово обещание технологията и формулите на Възкресението и Вечния живот: 

Аз Съм ВЪЗКРЕСЕНИЕТО=Аз Съм Бог Кристоз=Аз Съм Бог Исуз от Тракия 

ЖИВОТ=Ежуа и Богиня Диана

АКО И ДА УМРЕ ЩЕ ЖИВЕЕ=Кан (Жреци) на Ежуш и Богиня Мадара Диана 

Ето тайната на култовия нозаветен стих – декларация и прокламация на Отец ни Исус в
Йоан 3:16, чрез кой ще придобием познанието за Боговете ни и личното ни Спасение

Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине нито един, който вярва в Него, но да има вечен живот.

БОГ даде СВОЯ ЕДИНОРОДЕН СИН=Бог Иса даде СИНА РОДЕН от Богиня Диана 

БОГ ВЪЗЛЮБИ СВЕТА чрез=чрез Павел Сина на Бог Иза и Богиня Диана 

Ето пак как само ще имаме Вечен живот!

ВЕЧЕН ЖИВОТ=Бог Ешуж и Богиня Диана

За практическото осъществяване на тия операции в саркофазите, Исус ни остави know – how тайната им:

lithos sarcophagos=Кан (Жреци) и Саре (Царе) от Дуло на Бог Исус 
биокамера за възкресителни и спа – регенеративни процедури на Българските жреци от рода Дуло  

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на 
bezistena и Свети Павел – Кан и Цар Император Авитохол 
––––––––––––––&n




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
18.07.2018 03:49
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. bezistena - Апел!
18.07.2018 18:25
И защото наглата и цинична безконтролна и зловеща цензура на заговорниците срещу Българите в социалните мрежи, блокира публикацията във Фейсбук групите на статията ни

Авторски алманах на свещеното родословие и непознатата сакрална езотерика на феноменния живот на 181 годишния Свети Васил Левски
http://bezistena/history/2018/07/18/avtorski-almanah-na-sveshtenoto-rodoslovie-i-nepoznatata-sak.1617892

в която разкриваме защо народната мълва и поетът титуловат Левски "фантом", "демон вездесъщ", "джингиби", какви свръхестествени феномени притежава той и каква свръхсекретна мисия и задача изпълнява четата на Панайот Хитов и знаменосецът и Васил Левски цели 99 дена в Стара планна и в Сливенския Балкан, за която официалните архиви и история мълчат, и мълчат не защото крият, ами защото нищо не знаят за сакралната езотерика и феноменен жречески статут на Апостола на Свободата, но затова пък говори лично Свети Васил Левски в деня на неговия 181 рожден ден със спомените, които той ни е разкривал и диктувал в наши статии по повод различни емблематични дати и събития от живота му,

то ако ,читатели наши и Приятели, сте прочели това наше съобщение, ви съветваме да прочетете и тази блокирана посветителска статия на връх Рожденния ден на Свети Левски и да я споделяте с приятели в мрежата за да достигне тази сакрална информация до повече жадни за Истината души на поробените и угнетени Българи!

ИСТИНА=ИС ТИАН=Иса и Диана
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7676844
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44106
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!